Bootcamp

Gezond de toekomst tegemoet gaan
Uniek in Nederland - Beleggingsbootcamp

U leert in één dag beleggen, hoe de effectenbeurs werkt en hoe u zelf uw pensioen kunt opbouwen.

Om niet alleen financieel maar ook lichamelijk gezond de toekomst in te gaan wordt er tussen de lessen door een bootcamp gegeven! Dit houdt u scherp om ook het tweede deel goed te kunnen volgen en door de interactieve oefeningen wordt er zelfs onder de bootcamp nog beleggingskennis op gedaan!

De beleggingsbootcamp is ideaal voor bedrijven, of voor groepen die alles willen leren van beleggen in een actieve setting. De beleggingsbootkamp kan gegeven worden aan groepen vanaf 4 personen tot maximaal 15 personen.

De nadruk ligt op het willen leren van beleggen, de basis onder de knie krijgen over aandelen en het opbouwen en beheren van uw eigen kapitaal.

Elke cursus wordt volledig op uw groep afgestemd

Er zijn mogelijkheden voor de ervaren belegger met o.a. de nadruk op het beleggen met opties en andere producten. Hierbij gaan wij uit van een goede basiskennis van de effectenbeurzen en ervaring met het handelen in aandelen.

Ook als beginnende belegger kunt u terecht. U leert dan in één dag de beginselen van het beleggen zodat u een goede basis heeft om de komende jaren uw eigen kapitaal te kunnen beheren. Een vervolg cursus is uiteraard ook mogelijk.

Ook het sporten is compleet afgestemd op uw eigen niveau. Er wordt gewerkt met zeer ervaren instructeurs zodat het voor iedereen een leuke en leerzame dag wordt.

Uiteraard is alles in overleg mogelijk, maar een gemiddelde dag is zoals rechts ingedeeld.

 

 

Geïnteresseerd? Neem contact op via het contactformulier en geef aan dat u meer wilt weten over de Beleggingsbootcamp!

9.30-10.00 uur inloop met koffie
10.00-12.00 uur beleggingscursus deel 1
12.00-12.15 uur omkleden voor de bootcamp
12.15-13.00 uur bootcamp in het bos
13.00-13.30 uur douchen en omkleden

13.30-14.30 uur uitgebreide lunch

14.30-16.30 uur Beleggingscursus deel 2
16.30 – 17.00   Vragenronde

Iedere andere dagindeling is natuurlijk bespreekbaar.

Meer weten?

Neem contact op