Onderwijs

Leren vanuit de praktijk
Praktische kennis

Verantwoord beleggen

Zeker, sparen biedt zekerheid. Maar de lage rentes en de inflatie zorgen ervoor dat een spaarrekening geld kóst, in plaats van oplevert. Studenten weten dat: zij gaan naar de beurs. Maar dat is niet zonder risico. Onlangs schreef het Financieel Dagblad over economiestudenten:

"De theoretische kennis is bij deze groep dik in orde. ‘Maar het gat met praktische kennis is groot. Leg ze een relatief simpel praktijkvoorbeeld voor en ze weten de juiste keuze niet te maken.’ " - uit: “Jongeren op de beurs”, 9 sept. 2016

Leer uw studenten om verantwoord te beleggen.

Ze vragen erom!

Regelmatig vragen studenten onze hulp om te starten, of om ontstane schade te beperken. Daarom zoeken wij contact met u: wij bieden aan om uw studenten te trainen in de praktische vaardigheden van het beleggen.

Training in praktische beleggingsvaardigheden: gastcolleges en presentaties

Wij verzorgen gastcolleges en presentaties waarin uitgebreid geoefend wordt met beleggen. Deze kunnen eenvoudig in uw lesblokken worden ingepast. Zo helpt u uw studenten om zich goed op hun financiële toekomst voor te bereiden.

BMS Opleidingen BV al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het geven van:

  • Beleggingscursussen, incl. crowdfunding en beleggen in grondstoffen & edelmetalen
  • Cursussen over de werking van ons monetaire systeem
  • Trainingen in het voorbereiden op een toekomst met minder individuele zekerheden
Met gedegen kennis een
Financiële toekomst

Graag zouden wij vrijblijvend met u willen brainstormen over de voorbereiding van uw studenten op hun financiële toekomst.

gedegenkennis
Meer weten?

Neem contact op