Over ons

> 30 jaar ervaring
Zorgen voor kapitaalbehoud
Brede kennis
privecursusbeleggen_icoon3

Wij hebben samen zo'n dertig jaar ervaring en kennis van alle producten. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van rendementsconstructies met dividend betalende aandelen en optiecombinaties en turbo’s.

De onderkant is hierbij afgedekt en het is reëel rendementen te verwachten die 3 tot 5 % hoger liggen dan de rente bij de banken.

Onze kennis dragen wij graag aan u over

Ons doel is aan u kennis over beleggen, risicobeheersing en kapitaalbehoud over te dragen. Aan de hand van grafieken en verhalen laten wij u zien wat beleggen betekent. Wij vertellen u welke fouten wij in het verleden hebben gemaakt, maar ook welke kansen er zijn. Aan de hand van uw doelstelling en uw behoefte kunnen we bespreken welke beleggingsmethodes en producten het beste bij u passen. Zo kunt u met voldoende bagage zelfstandig gaan beleggen.

Meer dan 30 levens en- beleggingsjaren

"Beleggen maakt al ruim 30 levens en-  beleggingsjaren deel uit van mijn werk en leven. Ik heb goede, maar ook slechte jaren meegemaakt. In de krach van 1987 ben ik het gespaarde geld van de Zilvervloot geheel verloren en ook de crisis in 2000 heeft mij een stuk wijzer, maar ook armer gemaakt!

Mijn belangrijkste les is geweest: neem tijdig je verlies en spreek met jezelf een pijngrens af. Ik ben naast het beleggen ook ondernemer en run een goed lopend middelgroot bedrijf. Ik hou via die weg de economie van de andere kant in de gaten en ontmoet vele interessante nieuwe contacten. De helft van mijn tijd besteed ik aan het runnen van de onderneming en in de andere helft volg ik de financiële markten en verzorg ik op maat gesneden privé beleggingscursussen."

cursusleider_beleggen
Gedegen kennis, maar geen “gouden tips”

"Gouden tips heb ik niet en ze bestaan ook niet. En hoort u een gouden tip op een verjaardag, knijp dan in uw arm en word wakker! Ze bestaan niet! U bent zelf de beste belegger en beschermer van uw eigen kapitaal!"

Meer weten?

Neem contact op